iksnowboard.nl logo

Over mij

Hoi, leuk dat je even komt kijken!

Met iksnowboard.nl hoop ik jou te helpen door al je vragen te beantwoorden en de juiste beslissingen te nemen op het gebied van snowboarden.

Om dat te doen schrijf ik regelmatig artikelen, en hier en daar een review. Mis je topics? Of wil je specifiek iets weten over snowboarden? Laat het me dan vooral weten.

Veel snowboardplezier!

Over Alice

Over Alice

Met inmiddels 17 jaar ervaring aan snowboarden voel ik me behoorlijk thuis en ‘doorgewinterd’ in deze toffe sport. Je maakt me nergens zo blij mee als met snowboarden en alles wat er mee te maken heeft.

Ieder jaar wil ik minstens een week in de verse sneeuw te staan. In de tussentijd leer ik graag bij over de nieuwste gear, ontwikkelingen en werk ik aan mijn praktische vaardigheden, zoals het volgen van wax en slijp workshops of techniektraining.

Bovendien vind ik vind het een kick om er alles over op te zoeken (voor anderen) en steek ik net zo lief mensen om me heen aan met het ‘snowboardvirus’. 

Het valt me op dat op veel vragen die ik zelf heb over snowboarden, ik niet altijd een goed antwoord kan vinden. Daar zag ik een kans om te starten met iksnowboard.nl.

Want jij hebt waarschijnlijk net als ik ook een boel vragen over deze mooie sport. Of je er nou mee wil gaan beginnen, of juist al wat ervaring hebt. Ik hoop dat ik je wat kan bijbrengen!

Alice