iksnowboard.nl logo

Disclaimer

In deze disclaimer leggen we uit hoe de informatie op deze website tot stand komt, aan wie het copyright toebehoort, hoe we inkomsten genereren en omgaan met aansprakelijkheid.

Informatie & Copyright

De informatie op iksnowboard.nl komt voort uit jarenlange ervaring met snowboarden van de auteurs en uit kennisdeling met experts uit de niche.

De blogs, teksten, en vrijwel alle afbeeldingen op iksnowboard.nl worden met veel liefde en aandacht geschreven of gemaakt. Wij gebruiken geen AI-tools om content te genereren.

Het copyright op de teksten en nagenoeg alle afbeeldingen ligt bij de auteurs van iksnowboard.nl en mag niet zonder bronvermelding gedeeld worden voor commerciële doeleinden. Wil je een deel van een tekst of afbeelding gebruiken voor commerciële doeleinden, dan zouden wij het waarderen als je ook een linkje naar iksnowboard.nl plaatst.

Inkomsten

Iksnowboard.nl is geen lidmaatschap site, ook verkopen wij geen eigen producten. Daarentegen zijn wij volledig afhankelijk van advertentie-en affiliate inkomsten om onze  auteurs te compenseren en om de gebruikelijke kosten te dekken.

Hierbij moet je denken aan hosting- en softwarekosten, het editen en up-to-date houden van de website en het aanschaffen van producten om te testen. 

Je mag ervan uit gaan dat wij een beetje verdienen aan alles wat je leest en waar je op klikt op iksnowboard.nl. Mocht je op een affiliate link klikken, dan heeft dit géén invloed op de totale kosten van het product of de dienst voor de bezoeker. De commissie die wij ontvangen wordt betaald door de verkoper.

Wij doen altijd ons uiterste best om te verwijzen naar kwalitatieve verkopers, waar we in veel gevallen zelf ervaring mee hebben. We zijn niet aansprakelijk voor de informatie op de websites waar we naartoe linken.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op iksnowboard.nl stellen wij met constante zorg en aandacht samen. Toch kan het voorkomen dat informatie die op de site wordt gepubliceerd gedeeltelijk onvolledig en/of onjuist is. Aan onjuiste informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wel zouden we het op prijs stellen als je het ons laat weten als je informatie tegenkomt die mogelijk niet juist is.

Elk financieel advies dat we geven is gebaseerd op onze eigen ervaring en standpunten. We zijn dan ook geen financieel experts. We raden je aan om naast onze meningen en uitlatingen daarom altijd informatie van andere experts in te winnen voordat je handelt naar de informatie van iksnowboard.nl.

De informatie op iksnowboard.nl wordt regelmatig aangevuld of aangepast. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen met onmiddellijke ingang door te voeren zonder gebruikers daarvan van te voren op de hoogte te stellen.