iksnowboard.nl logo

Mijn tools & aanbevelingen

Op deze pagina geef ik een overzicht van alle tools, bronnen en producten rondom snowboarden die ik zelf graag gebruik en waar ik voor 100% achter sta. Zodat jij hier ook je voordeel mee kunt doen.

Bij sommige producten kan een affiliate link staan. Weet dan dat ik heb al deze producten op z’n minst zelf heb getest, of in mijn bezit heb.

Online snowboard training

Wil je graag aan je snowboardskills werken? Check dan eens het Youtube kanaal van Malcom More. Ik volg zijn kanaal nu zo’n 2 jaar en zijn video’s really stand out.

Deze Britse snowboardleraar die in de Franse Alpen woont en werkt, maakt superleuke en duidelijke video’s van hoge kwaliteit waarin hij vooral uitleg geeft over snowboardtechnieken voor alle niveaus.

Met heel nuttige tips en oefeningen is dit één van de beste snowboard Youtube kanalen om te volgen. 

Bekijk hier Malcom More’s Youtube >

Screenshot Youtube Malcom More

Wax & slijp workshop

Wil je zelf aan de slag met het waxen en slijpen van je snowboard? Dan kan ik je de workshop van waxenslijpen.nl aanraden. Ik heb deze workshop gevolgd en ben er ook met mijn ruime ervaring in waxen en slijpen van opgestoken.

In deze workshop worden de basics duidelijk uitgelegd en voorgedaan: Waar begin je? Wat heb je nodig? Wat moet je vooral niét doen? Daarbij is er ook ruimte om het zelf te proberen en al je vragen te stellen. 

Je weet na afloop welke tools essentieel zijn om te aan te schaffen en hoe je je snowboard een goede opfrisbeurt geeft, waar geen machinaal onderhouden snowboard tegenop kan.

Naar waxenslijpen.nl >

waxen en slijpen workshop

Snowboardwinkel

Niet iedere snowboarder zal hier slagen. Maar zoek je top-notch snowboardgear en een winkel waar je écht goede persoonlijke begeleiding krijgt? Waar ze ook nog eens weten waar ze het over hebben en geen slappe verkooppraatjes houden? Neem dan eens een kijkje bij Snowcountry, of maak een persoonlijke afspraak. 

Snowcountry is al jaren mijn favoriete snowboardwinkel. Deze gasten brengen het samen: een top assortiment én een uitstekende klantenservice.

Naar Snowcountry >

snowcountry screenshot

Snowboardwebsites 

Websites die ik zelf regelmatig check voor reviews, informatie of inspiratie:

Snowboardmerken

Merken waar ik echt gecharmeerd van ben en heel positieve ervaringen mee heb zijn:

  • Smith: uitstekende kwaliteit goggles en helmen
  • Montec: superfunctionele en stoere snowboardkleding 

Check ook eens mijn top 10 merken die snowboards maken van dit moment.